Nieuws:

Nieuwe foto's voor bij het logo kunnen worden aangeboden onder Forum -> Fototopic voor het logo.

Hoofdmenu
-menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen-menu

Berichten - Rien

#121
A7/A10 / Re: 'Zingende' STD versnellingsbak.
6 januari 2021, 17:09:50
Dank Chris. Ik heb nog eens op het forum A7A10.net gekeken maar daar word je ook niet vrolijk van!  Ik ga binnenkort de bak bij een technische jongen brengen om te kijken of die een oorzaak en oplossing kan vinden. Ik houd jullie op de hoogte.
#122
A50/A65 / Re: Winterproject Thunderbolt
27 december 2020, 12:00:15
Ik tank altijd Shell V-Power of BP Ultimate. (Ook Aral - dochter van BP - Ultimate). Deze bevatten geen ethanol en trekken dan ook geen vocht aan. Ik gebruik geen additieven. Tot deze winter liet ik de (stalen) tank ongemoeid, halfvol of vol. Nooit problemen met vocht of roest. Deze winter heb ik hem leeggemaakt omdat ik de kranen ga verwisselen voor de originele 'schuifmodellen.' Kijken wat er nu gebeurt.
#123
Ik had begrepen dat het om de boutjes ging ipv om de sleutel of bitjes. Succes.
#124
A7/A10 / 'Zingende' STD versnellingsbak.
11 december 2020, 13:17:31
Mijn STD versnellingsbak gaat steeds meer 'zingen' in de derde en de laatste tijd ook in de tweede versnelling. Het schijnt met de bronzen lagers van de hulpas en de betreffende tandwielen te maken te hebben. Wie heeft hier ervaring mee?